single-image

ZGRABI VOUCHER!

Iskoristi priliku i zgrabi svoj voucher u vrijednosti od 3.000,00 kn, koji ti poklanja Učilište EU PROJEKTI. Voucher iskoristi za upis programa usavršavanja “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata” do 6.4.2018. i obrazuj se za jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu rada.

Sve što trebaš napraviti jest ispuniti prijavnicu i šaljemo ti voucher.

 

 

Ako niste znali, Učilište EU PROJEKTI prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom menadžmentu. Pridružite se našoj velikoj obitelji od preko 8.300,00 educiranih polaznika edukacija iz svih sektora.

Što neki od naših polaznika kažu o nama:

Program UEP-a jedan je od najboljih programa neformalnog obrazovanja i usavršavanja u kojem sam sudjelovala. Savršeno se uklopio u mjesto i vrijeme u društvu u kojem se odvija, ali i u moju sliku. Pravo mjesto za povezivanje naučenog s iskustvom u praksi. izuzetno stručno osoblje daje programu dodatnu vrijednost. Hvala!

Nejra Kadić Meškić

Učila sam u ugodnoj atmosferi s novim kolegama i stručnim predavačima. Hvala svima.

Biserka Preininger

 I ne zaboravi, mi stvaramo stručnjake!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se