single-image

WEBINAR O EU FONDOVIMA ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA

Datum: 13. listopada 2020. | Vrijeme: 15:00 – 16:45 | Način: Platforma ZOOM

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom menadžmentu. Do sada smo educirali preko 9.500 osoba iz svih sektora s ciljem podizanja kapaciteta Republike Hrvatske u apsorpciji EU sredstava.

Trenutačno provodimo projekt “EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja” sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda zajedno s partnerima: Grad Zagreb, Zagrebački električni tramvaj, Zagrebački holding, Zagrebački inovacijski centar i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

U okviru projekta održat ćemo webinar za učenike srednjih škola kako bismo ih educirali o važnosti EU fondova te kako bismo im približili EU projekte na njima pristupačan i zanimljiv način. Voditelji pripreme i provedbe EU projekata izuzetno su traženi na tržištu rada, a projektni menadžment postaje neizostavan segment u svim sektorima i područjima djelovanja, zbog čega ovakva edukacija ima veliku vrijednost za svakog učenika.

Webinar „Od ideje do EU projekta“ / „EU projekti – Što tu ima za mene?“ / „Tvoj prvi korak u svijet EU projekata“ održat će se u utorak, 13. listopada 2020. godine, u trajanju od 15:00 do 16:15 sati putem platforme ZOOM kojom će za sve sudionike upravljati Učilište EU PROJEKTI.

Prijave se primaju do 12. listopada 2020. g.  putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/AtF6FpDpbw1MbaAy5

Po ispunjenju prijavnice, poslat ćemo Vam tehničke upute za pristupanje webinaru te sve druge detalje kako bi organizacija ove aktivnosti protekla što uspješnije.

Vidimo se u utorak!

Više o projektu EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja
Više o obrazovnom programu “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata”

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Učilišta EU PROJEKTI.
Ovaj projekt financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se