slider-image

VELIKA PROLJETNA AKCIJA UČILIŠTA EU PROJEKTI!

Iskoristi proljetno buđenje za profesionalni rast i razvoj – upiši obrazovni program koji će se pozitivno odraziti na tvoju budućnost i na poslovne prilike koje će ti se pružiti. Mi također volimo proljeće i zato smo odlučili pokrenuti veliku proljetnu akciju kako bismo te potaknuli na cjeloživotno obrazovanje. Nudimo poseban popust za upis u naš najpopularniji program “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata“.

Program nudi stjecanje znanja i kompetencija koje se dokazano pozitivno odražavaju na profesionalni napredak polaznika, bilo da žele pronaći posao jer su nezaposleni, promijeniti posao jer žele nešto bolje, ili napredovati na postojećem radnom mjestu. Proširite vlastiti horizont mogućnosti uz naše stručno vodstvo!

U programu vas očekuje 166 sati nastave u periodu od 4 mjeseca, izrada vlastitog projektnog prijedloga uz individualno mentorstvo i savjetovanje, rad na praktičnim primjerima i vježbama, što će vas pripremiti za praktičnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU u praksi.

U sklopu proljetne akcije nudimo popust na iznos školarine za grupu koja će započeti s nastavom 23. travnja 2019. godine. Puni iznos školarine od 15.500,00 kuna umanjujemo za 3.000,00 kuna pa ti je na raspolaganju jedinstvena prilika za upis u program po povoljnijim uvjetima!

Detaljne informacije o obrazovnom programu i načinu upisa saznajte na ovoj poveznici. U slučaju dodatnih pitanja, Učilište EU PROJEKTI možete kontaktirati na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, ili putem Facebook stranice Učilište EU PROJEKTI!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se