slider-image

VELIKA BOŽIĆNA AKCIJA!

Započnite 2019. godinu na najbolji mogući način: stjecanjem novih znanja i ulaganjem u sebe. Mi ćemo vam u tome pomoći popustom na iznos školarine za upise do kraja 2018. godine!

Prosinac je mjesec darivanja, a kraj godine idealan trenutak za donošenje novogodišnjih odluka koje će se pozitivno odraziti na našu budućnost. Zbog toga smo odlučili pokrenuti veliku božićnu akciju i ponuditi poseban popust za upis u obrazovni program Voditelj pripreme i provedbe EU projekata!

Program nudi stjecanje znanja i kompetencija koje se dokazano pozitivno odražavaju na profesionalni napredak polaznika, bilo da žele pronaći posao jer su nezaposleni, promijeniti posao jer žele nešto bolje, ili napredovati na postojećem radnom mjestu. Proširite vlastiti horizont mogućnosti uz naše stručno vodstvo!

U programu vas očekuje 166 sati nastave u periodu od 4 mjeseca, izrada vlastitog projektnog prijedloga uz individualno mentorstvo i savjetovanje, rad na praktičnim primjerima i vježbama, što će vas pripremiti za praktičnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU u praksi.

U sklopu božićne akcije nudimo popust na iznos školarine za upise do kraja 2018. godine. Puni iznos školarine od 15.500,00 kuna umanjujemo za 3.000,00 kuna što vam pruža jedinstvenu priliku da u prvom mjesecu 2019. godine započnete s ulaganjem u sebe i svoja znanja.

Ako ste mikro, mali ili srednji poduzetnik uložite u svoje zaposlenike i priuštite im ovaj obrazovni program. Osim pozitivnog utjecaja na vaše poslovanje, time možete ostvariti i olakšice na obračun poreza na dobit ili dohodak od samostalne djelatnosti!

Detaljne informacije o obrazovnom programu i načinu upisa saznajte na ovoj poveznici. U slučaju dodatnih pitanja, Učilište EU PROJEKTI možete kontaktirati na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, ili putem Facebook stranice Učilište EU PROJEKTI!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se