slider-image

Izaberi svoj Božićni paket!

Paket 1:

Upiši program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata uštedi 3.000 kn

Sudjelovanjem u programu usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata, polaznici će svladati potpuno nova pravila pripreme i provedbe projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova koja su stupila na snagu pristupanjem Republike Hrvatske Europskoj Uniji i koja će se primjenjivati u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.

Polaznici koji se upišu u program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata do 22. prosinca 2017.g. ostvaruju 3.000,00 kn popusta na školarinu.

Saznaj više

Prijavi se i iskoristi paket

Paket 2:

Upiši specijalistički program izobrazbe u području javne nabave i osiguraj popust za obnovu certifikata
Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Polaznici koji upišu specijalistički program izobrazbe u području javne nabave do 22. prosinca 2017.g. ostvaruju 50% popusta na jedan od programa usavršavanja u 2018. godini u trajanju od 8 nastavnih sati, čime ostvaruju 8 bodova za produženje certifikata u području javne nabave…

Saznaj više

Prijavi se i iskoristi paket

Paket 3:

Plati jednu edukaciju, a za drugu ti darujemo 50% popusta

Učilište EU PROJEKTI redovito organizira jednodnevne edukacije i programe usavršavanja u području javne nabave za najviše 25 polaznika. Posebnost naših edukacija jest što tijekom same edukacije savjetujemo naše polaznike o mogućnostima prijave na određene natječaje i mogućnosti realizacije njihovih projekata.

Za prijave na edukacije ili programa usavršavanja u području javne nabave do 22. prosinca 2017.g., ostvarujete 50% popusta na drugu edukaciju.

Saznaj više

Prijavi se i iskoristi paket

 

* UEP zadržava pravo promjene termina i tema održavanja pojedinih edukacija i programa

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se