slider-image

UEP SLAVI ROĐENDAN I DARUJE VAS S 3.000 KUNA!

Prijavi se i iskoristi rođendanski popust!

Prije tri godine osnovano je Učilište EU PROJEKTI, prvo hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom managementu. Nastalo je na temelju dugogodišnjeg iskustva Obrta za poslovno savjetovanje i ostale usluge – EU PROJEKTI, koji imaju portfelj projekata veći od 1,7 milijarde eura, obrazovali su više od 8.380 osoba iz svih sektora, a rade i na najvećem hrvatskom projektu, onome za izgradnju mosta Pelješac i pristupnih cesta.

Ponosni smo na dosadašnji rad i dobivene rezultate koje smo ostvarili kroz brojne treninge, edukacije i verificirane programe usavršavanja i osposobljavanja. Ulažući veliki trud u kvalitetno prenošenje znanja kroz brojne vježbe i primjere iz prakse stvorili smo stručnjake za EU fondove koji su naučeno prenijeli na izgradnju vlastite karijere, pokretanje posla, prijavu projekata i primjenu u raznim situacijama.

Iza nas je 16 godina iskustva, stotine pripremljenih i provedenih projekata, milijarde eura bespovratnih sredstava iz fondova EU koje smo osigurali za naše klijente i tisuće zadovoljnih polaznika na koje smo prenijeli jedan dio navedenog i time im osigurali bolju budućnost.

U godinama koje su ispred nas ćemo nastaviti s dosadašnjom kvalitetom obrazovanja, te s veseljem očekujemo nove ideje i projekte naših budućih polaznika/ca.

Povodom rođendana Učilište EU PROJEKTI vas daruje s 3.000,00 kuna popusta za Program usavršavanja za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata!

Prijavi se ovdje i iskoristi rođendanski popust!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se