$img_alt; ?>

Treninzi i edukacije

Pokrivamo sve teme koje se odnose na sektor EU fondova,
projektnog managementa i na područje javne nabave.

left-bg

ODABERITE IZ PRILOŽENOG

01
Jedan-na-jedan edukacije

Ukoliko želite učiti samostalno i imati predavača samo za sebe, fokusirati se na konkretne teorijsko-praktične segmente, nudimo vam opciju "jedan-na-jedan" edukacije. Možete samostalno izabrati područje o kojem želite edukaciju, kao i broj sati nastave.

02
Jednodnevne edukacije

Učilište EU projekti redovno organizira jednodnevne edukacije iz područja pripreme i provedbe EU projekata, postupaka javne nabave i drugih aktualnosti iz svijeta EU fondova. Naši iskusni predavači su stručnjaci koji ono što predaju provode u praksi!

03
Usavršavanja iz javne nabave

Pravilnik o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/2014) predviđa da osobe koje su stekle certifikat u području javne nabave svoja znanja redovno nadograđuju. Redovno održavamo usavršavanja kojim polaznici stječu bodove za obnovu certifikata.

04
Praktični treninzi

Praktični treninzi su dinamični i intenzivan oblik usvajanja vještina i znanja koji se temelji na velikom broju praktičnih treninga i vježbi. Iznimno su koristan način nadgradnje znanja i povezivanja teorije s praksom. Provodimo jednodnevne i višednevne praktične treninge.

05
In-house edukacije i treninzi

Treninzi ili edukacije posvećeni isključivo vašoj organizaciji, potpuno praktični i s visokom razinom profesionalnosti, u vašem ili u našem prostoru. Ovim načinom podizanja kapaciteta vlastitih zaposlenika ostvarujete najveće uštede i usmjerenost procesa na vaše specifične potrebe!

background
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se