slider-image

03

Treninzi i edukacije

Usavršavanja

Pravilnik o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/2014) predviđa da osobe koje su stekle certifikat u području javne nabave svoja znanja redovno nadograđuju. Redovno održavamo usavršavanja kojim polaznici stječu bodove za obnovu certifikata.

Zašto pohađati usavršavanja Učilišta EU PROJEKTI?

 • U 2019. godini Učilište EU PROJEKTI provest će usavršavanja aktualne tematike u području javne nabave u projektima financiranima iz EU fondova.
 • Prema podacima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, najveći broj nepravilnosti u projektima tiče se upravo postupaka javne nabave, što rezultira financijskim korekcijama i gubitkom bespovratnih sredstava.
 • Kako se bližimo kraju financijske perspektive 2014. – 2020., očekivanja su stručnjaka da će broj nepravilnosti u Republici Hrvatskoj rasti, s obzirom da projekti sve više prelaze iz faze ugovaranja u faze provedbe.
 • Stručnost i znanje jedina su garancija da broj nepravilnosti kao država članica EU svedemo na minimum.

Tko su stručnjaci Učilišta EU PROJEKTI

 • Stručnjaci i predavači Učilišta EU PROJEKTI specijalizirali su provedbu kompleksnih, višegodišnjih projekata financiranih iz fondova EU u sektoru prometa, gradnje, infrastrukture, okoliša, vode, turizma, poduzetništva i kulturne i prirodne baštine.
 • Znanje i iskustvo predavača Učilišta EU PROJEKTI usmjereno je na savjetovanje klijenata u izbjegavanju nepravilnosti i financijskih korekcija, posebice u postupcima javne nabave.
 • Poznavanje regulative, njezino tumačenje i iskustvo u praksi jamstvo su najbolje kvalitete u transferu znanja na polaznike usavršavanja.

Koja usavršavanja možete pohađati u 2019. godini?

 • NAZIV: Javna nabava i nepravilnosti u provedbi EU financiranih projekata
 • CILJ: Polaznici će savladati odnos EU fondova i pravila javne nabave, kao i primjenu Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016) u EU sufinanciranim projektima. Cilj je detaljno predstaviti strukturu financijskih korekcija kao posljedica nepravilnosti, ex-ante i ex-post kontrola postupaka javne nabave, posebna pravila javne nabave koja se primjenjuju na neobveznike Zakona te konkretni primjeri iz prakse.
 • BODOVI: Polaznici stječu 8 bodova za obnovu certifikata javne nabave!


SAZNAJ VIŠE!

 • NAZIV: Izmjene ugovora o javnoj nabavi u provedbi projekata financiranih iz fondova EU
 • CILJ: Polaznici će usvojiti znanja potrebna za razlučivanje kada su izmjene ugovora o javnoj nabavi moguće, kada nisu i zašto. Polaznici će se upoznati s odnosom ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i sekundarnih ugovora te s mogućim nepravilnostima povezanima s provedbom ugovora o javnoj nabavi u projektima financiranima iz EU fondova.
 • BODOVI: Polaznici stječu 8 bodova za obnovu certifikata javne nabave


SAZNAJ VIŠE!

PREPUSTITE SE U NAŠE RUKE!

Učilište EU PROJEKTI je nositelj ovlaštenja za program izobrazbe u području javne nabave po rješenju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta od 7. veljače 2018. godine, KLASA: UP/I-406-01/15-01/04, URBROJ: 526-06-02-02-02/1-18-6. Ovlaštenje je izdano po drugi put, na rok od tri godine.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se