slider-image

03

Treninzi i edukacije

Usavršavanja

Pravilnik o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/2014) predviđa da osobe koje su stekle certifikat u području javne nabave svoja znanja redovno nadograđuju. Usavršavanja iz javne nabave koja održavamo omogućavaju polaznicima stjecanje bodova za obnovu certifikata.

Zašto pohađati usavršavanja Učilišta EU PROJEKTI?

  • U 2022. godini Učilište EU PROJEKTI provest će usavršavanja aktualne tematike u području javne nabave u projektima financiranima iz EU fondova.
  • Prema podacima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, najveći broj nepravilnosti u projektima tiče se upravo postupaka javne nabave, što rezultira financijskim korekcijama i gubitkom bespovratnih sredstava.
  • Stručnost i znanje jedina su garancija da broj nepravilnosti kao država članica EU svedemo na minimum.

Tko su stručnjaci Učilišta EU PROJEKTI

  • Stručnjaci i predavači Učilišta EU PROJEKTI specijalizirali su provedbu kompleksnih, višegodišnjih projekata financiranih iz fondova EU u sektoru prometa, gradnje, infrastrukture, okoliša, vode, turizma, poduzetništva i kulturne i prirodne baštine.
  • Znanje i iskustvo predavača Učilišta EU PROJEKTI usmjereno je na savjetovanje klijenata u izbjegavanju nepravilnosti i financijskih korekcija, posebice u postupcima javne nabave.
  • Poznavanje regulative, njezino tumačenje i iskustvo u praksi jamstvo su najbolje kvalitete u transferu znanja na polaznike usavršavanja.

 

Za dodatne informacije obratite nam se na +385 1 553 4878 te na info@uep.hr

Veselimo se našem zajedničkom radu!

PREPUSTITE SE U NAŠE RUKE!

Učilište EU PROJEKTI je nositelj ovlaštenja za program izobrazbe u području javne nabave po rješenju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se