single-image

STUDIJA IZVODLJIVOSTI TE ANALIZA TROŠKOVA I KORISTI (CBA)

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih za Vas priprema Praktičan trening Studija izvodljivosti te analiza troškova i koristi (CBA).

Cilj treninga je pomoći polaznicima da pripreme najvažniji dokument potreban za prijavu infrastrukturnih i drugih većih projekata – studiju izvodljivosti te analizu troškova i koristi (Feasibility study i Cost-benefit analysis – CBA). Također, cilj je predstaviti sadržaj studije izvodljivosti te analize troškova i koristi kao ključnog dokumenta za pripremu projekata veće vrijednosti koji će se financirati iz EU fondova, kao i onih koji će se financirati iz drugih izvora te na praktičnim primjerima i vježbama u grupama raditi na izradi navedene dokumentacije.

Trening je namijenjen širokom spektru polaznika iz svih sektora koji žele naučiti kako pripremiti studiju izvodljivosti za svoje projekte.

Trening će se održati od 10. do 13. lipnja 2024. godine svakoga dana u terminu od 17:00 do 20:00 sati.

Program treninga možete preuzeti OVDJE.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se