single-image

STUDIJA IZVODLJIVOSTI TE ANALIZA TROŠKOVA I KORISTI (CBA)

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih za Vas priprema Praktičan trening Studija izvodljivosti te analiza troškova i koristi (CBA).

Cilj treninga je pomoći polaznicima da pripreme najvažniji dokument potreban za prijavu infrastrukturnih i drugih većih projekata – studiju izvodljivosti te analizu troškova i koristi (Feasibility study i Cost-benefit analysis – CBA). Također, cilj je predstaviti sadržaj studije izvodljivosti te analize troškova i koristi kao ključnog dokumenta za pripremu projekata veće vrijednosti koji će se financirati iz EU fondova, kao i onih koji će se financirati iz drugih izvora te na praktičnim primjerima i vježbama u grupama raditi na izradi navedene dokumentacije.

Trening je namijenjen širokom spektru polaznika iz svih sektora koji žele naučiti kako pripremiti studiju izvodljivosti za svoje projekte.

Trening će se održati od 12. do 15. prosinca 2023. godine svakoga dana u terminu od 17:00 do 20:00 sati.

11. prosinca 2023. godine održat će se neobavezna priprema za trening u terminu od 17:00 do 17:45 sati.

Program treninga možete preuzeti OVDJE.

Cijena treninga iznosi 400,00 € (3.013,80 HRK) po osobi plativo temeljem ponude izdane od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje treninga, svi materijali uključujući materijale za praktične vježbe te stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije.

Prijavite se putem obrasca i osigurajte svoje mjesto!

 

TKO SU PREDAVAČI?

Ariana Vela – najpoznatija i jedna od najuspješnijih konzultantica za EU fondove u državi! Njezino iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz fondova EU te studija izvodljivosti neprikosnoveno je i zato je rad s njom jedan od najvažnijih i najkorisnijih dijelova programa. Trenutačno savjetuje tijela državne uprave u pripremi programskih dokumenata za financijsku perspektivu 2021. – 2027.

Dinko Herman – stručnjak za izradu financijskih analiza iz Zagrebačkog holdinga d.d., iza kojeg je dvanaest godina iskustva u pripremi projekata financiranih iz fondova EU, izradi poslovnih i investicijskih planova, investicijskih studija i financijska izvješća.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se