single-image

REZULTATI ČETVRTOG NATJEČAJA U SKLOPU PROJEKTA “EDUBIZ”

Učilište EU PROJEKTI (UEP) je u utorak, 14. travnja 2020. godine zaključilo četvrti natječaj (i posljednji) u sklopu projekta “EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja“. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, a njime se omogućuje nezaposlenim pripadnicima ranjivih skupina pohađanje najpopularnijeg obrazovnog programa UEP-a “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata“.

Čak 18 osoba koje su svojim motivacijskim pismima i projektnim idejama odabrani u ovaj program, započet će s nastavom 16. travnja 2020. godine. U Učilištu EU PROJEKTI iznimno smo ponosni da ćemo time pružiti prilike za profesionalni rast i razvoj za preko 50 osoba koje su uključene u projekt.

Ovim putem zahvaljujemo svim prijavljenima na interesu. U slučaju da niste odabrani niti na jednom od 4 provedena natječaja, želimo poručiti da je konkurencija bila iznimno velika, s u prosjeku 70 prijavljenih po natječaju. Nastavite pratiti rad Učilišta EU PROJEKTI, jer i u budućnosti pripremamo zanimljive sadržaje i edukacije o kojima ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Odabranim kandidatima želimo sreću i uspješno pohađanje programa koji je mnogim našim polaznicima otvorio nove profesionalne horizonte i promijenio život!

Projekt “EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja” financiran je iz Europskog socijalnog fonda, a provodi ga projektni konzorcij sastavljen od sljedećih partnera: Učilište EU PROJEKTI, AVELANT d.o.o., Zagrebački holding d.o.o., Zagrebački električni tramvaj d.o.o., ZICER d.o.o., Hrvatski zavod za zapošljavanje i Grad Zagreb. Opći cilj projekta jest povećati zapošljivost nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina na području Grada Zagreba u sektoru EU fondova kroz provođenje Strategije za razvoj ljudskih potencijala grada Zagreba, što će dovesti do bolje iskorištenosti EU fondova u RH.

 

Više o projektu EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja
Više o obrazovnom programu “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata”

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Učilišta EU PROJEKTI.
Ovaj projekt financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se