slider-image

PRVA GRUPA POLAZNIKA OBRAZOVNOG PROGRAMA U PROJEKTU “EDUBIZ”

Dana 13. svibnja 2019. godine s nastavom je započela prva grupa polaznika obrazovnog programa “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata” u okviru projekta “EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja“.

Cilj projekta sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III” jest poboljšanje pristupa tržištu rada za 42 pripadnika ranjivih skupina kroz razvoj kompetencija o provedbi EU projekata prema Strategiji razvoja ljudskih potencijala grada Zagreba te uspostavu sustava podrške putem kluba za zapošljavanje za zainteresirane predstavnike ranjivih skupina i učenike srednjih škola.

Trajanje projekta je 13 mjeseci, a prva grupa polaznika sastoji se od 14-ero nezaposlenih osoba koji će dobiti priliku da postanu voditelji pripreme i provedbe EU projekata te da stečena znanja primjene kroz stručnu praksu u partnerskim organizacijama projekta: Gradu Zagrebu, Zagrebačkom inovacijskom centru, Zagrebačkom holdingu, Zagrebačkom električnom tramvaju te u tvrtki Avelant d.o.o. za poslovno i strateško savjetovanje.

Učilište EU PROJEKTI je, kao nositelj projekta, 30. travnja 2019. godine objavilo natječaj za nezaposlene osobe s ciljem uključivanja u projekt, a sjajan odaziv zainteresiranih ukazuje na potrebu za usavršavanjima u području projektnog menadžmenta i EU fondova.

Više o projektu EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Učilišta EU PROJEKTI
Ovaj projekt financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se