single-image

PROJEKTNA KLINIKA UČILIŠTA EU PROJEKTI: WEBINARI 23.-30.06.2020.

Izbjegnite nepravilnosti u javnoj nabavi i steknite bodove za obnovu certifikata! Upotpunite svoje znanje! Očekuju vas vrhunski predavači, zanimljive teme, stvarni primjeri, virtualna interakcija s predavačicama te konzultacije o specifičnim problemima. Pridružite nam se na webinarima od 23.06. do 30.06.!

 

PRIJAVITE SE NA WEBINARE!

Od 23.06.2020. te zaključno s 30.06.2020. za vas smo pripremili zanimljive i korisne webinare iz područja javne nabave.

Svaki odslušani webinar nosi 4 boda za obnovu certifikata javne nabave.

Kotizacija za sudjelovanje jedne osobe u webinarima 7 – 10 (usavršavanja u javnoj nabavi) iznosi 500,00 HRK po osobi plativo po predračunu. Učilište EU PROJEKTI nije u sustavu PDV-a, stoga je cijena konačna, a za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU. Nakon primljenog predračuna potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja “Za edukaciju” i poziv na broj predračuna.

PRIJAVITE SE


Webinar 7: Usavršavanje: Pravna zaštita korisnika u odnosu na odluke sustava upravljanja i kontrole u  vezi nepravilnosti u provedbi EU financiranim projektima u segmentu javne nabave

Datum:  23.6.2020.

Sat:  16:00 – 19:15 sati

Bodovi:  4 boda za obnovu certifikata javne nabave

Sadržaj:

 • Pojam pravne zaštite i mjerodavno pravo
 • Tips&tricks o tome kako si osigurati pravnu zaštitu ukoliko smo nezadovoljni odlukom o nepravilnosti i financijskoj korekciji
 • Odluke Europskog suda pravde u području nepravilnosti koje se odnose na postupke javne nabave u projektima
 • Studije slučaja: Primjeri iz recentne prakse nacionalnih i europskih tijela

 

Ovdje saznajte više.

PRIJAVITE SE


Webinar 8:  Usavršavanje: Izmjena ugovora o javnoj nabavi u EU financiranim projektima

Datum:  25.6.2020.

Sat: 16:00 – 19:15 sati

Bodovi: 4 boda za obnovu certifikata javne nabave

Sadržaj

 • Pojam sekundarnog ugovora u projektima financiranima iz fondova EU-a
 • Pravila koja propisuju mogućnost izmjene ugovornih odredbi
 • Kako izmijeniti sekundarni ugovor o javnoj nabavi i izbjeći nepravilnost i pripadajuću financijsku korekciju
 • Obveze korisnika prilikom izmjene ugovora koje proizlaze iz ugovora i nadređene regulative

 

Ovdje saznajte više.

PRIJAVITE SE


Webinar 9:  Usavršavanje: Najčešće pogreške u provedbi infrastrukturnih projekata s osvrtom na javnu nabavu

Datum:  26.6.2020.

Sat: 16:00 – 19:15 sati

Bodovi: 4 boda za obnovu certifikata javne nabave

Sadržaj

 • Prikaz najčešćih pogrešaka korisnika EU financiranih projekata u provedbi infrastrukturnih projekata koje se odnose na postupke javne nabave
 • Posljedice neadekvatnog upravljanja javnom nabavom u infrastrukturnim projektima
 • Tips&tricks o tome kako izbjeći pogreške i pravilno upravljati infrastrukturnim projektom
 • Studije slučaja: Primjeri iz prakse

 

Ovdje saznajte više.

PRIJAVITE SE


Webinar 10: Usavršavanje: Javna nabava u EU projektima za početnike

Datum:  30.6.2020.

Sat:  16:00 – 19:15 sati

Bodovi:  4 boda za obnovu certifikata javne nabave

Sadržaj

 • Osnove javne nabave u projektima EU-a
 • Praktični koraci u pripremi i provedbi postupaka javne nabave za početnike
 • Najčešće nepravilnosti u pripremi i provedbi postupaka javne nabave i kako ih izbjeći
 • Studije slučaja: Prikaz primjera postupaka javne nabave iz prakse

 

Ovdje saznajte više.

PRIJAVITE SE


 

 

METODOLOGIJA VOĐENJA ONLINE NASTAVE

Učilište EU PROJEKTI koristi Zoom platformu za održavanje online edukacije. Ova platforma osigurava vrlo kvalitetan video i audio prijenos, lako joj se pristupa i zahtijeva minimalno poznavanje internet tehnologije za korištenje.

Tehnički preduvjeti koje polaznici trebaju osigurati

Nije potrebno imati nikakvih tehničkih znanja kako biste pristupili webinarima. Sve što je potrebno su računalo, laptop, tablet ili pametni telefon te veza na internet. Odabrani uređaj treba imati ugrađene zvučnike ili nas možete pratiti putem audio slušalica koje ćete umetnuti u vaš odabrani uređaj.

Po primitku uplate za webinar, elektroničkom poštom ćemo Vam dostaviti poveznicu za pristupanje webinaru. Klikom na dostavljenu poveznicu pristupate registraciji za webinar, koju kada ispunite ulazite u virtualnu sobu za sastanke u kojoj se edukacija održava.

Želja nam je da Vaše iskustvo s online usavršavanjem bude što kvalitetnije, pa smo pripremili nekoliko uputa za sudjelovanje:

1. Molimo Vas da 15-ak minuta prije održavanja online edukacije kliknete na dostavljenu poveznicu. Klikom na poveznicu otvara se obrazac registracije koji je ekvivalent potpisne liste koju biste ispunili kod sudjelovanja na edukacijama u prostoru Učilišta. Nakon što ispunite i pošaljete registracijski obrazac, aplikacija Vas pušta u virtualnu sobu za sastanke u kojoj se odvija edukacija. Moguće da ćete morati pričekati nekoliko sekundi do uključenja.

2. Webinari se snimaju, stoga Vas molimo da kada se priključite webinaru, svoje sudjelovanje potvrdite unosom svog imena i prezimena u Zoom chat. Npr. “Petar Perić se uključuje u webinar.” Isto tako, prije nego napustite webinar, molimo da se odjavite na isti način. Npr. “Petar Perić se odjavljuje.”

Chat se otvara tako da pomaknete miš preko ekrana aplikacije, čime se otvara izbornik s alatima u dnu ekrana. Kliknite na Chat i na desnoj strani će se otvoriti bijelo polje u dnu kojega je traka u koju možete upisati svoje pitanje ili poruku. Molimo da obratite pažnju na to da je sve što upišete u Chat vidljivo svim sudionicima webinara i predavačici.

3. Sudionici na webinaru nemaju mogućnost verbalno komunicirati s predavačicom, no molimo Vas da sva pitanja koja imate upišete u Zoom chat. Pri kraju webinara, predavačica će odabrati nekoliko pitanja na koja će odgovoriti uživo.

4. Među alatima koji su Vam na raspolaganju kod sudjelovanja na webinaru je i ocjenjivanje. Izuzetno bismo cijenili ako biste nam tijekom webinara, koristeći “palac gore” ili “palac dolje”, dali do znanja kakvo je bilo Vaše iskustvo sa webinarom. Također, svaki feedback elektroničkom poštom će biti izuzetno dobrodošao.

Detaljne upute za sudjelovanje na online nastavi Učilišta EU PROJEKTI možete naći ovdje. Ukoliko budete imali pitanja vezanih uz tehničke aspekte sudjelovanja na online programima usavršavanja, kontaktirajte nas bez ustručavanja elektroničkom poštom na info uep.hr ili telefonom na +385 1 553 4878.

Veselimo se našem zajedničkom radu!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se