single-image

PROJEKTNA KLINIKA UČILIŠTA EU PROJEKTI: NAJAVA WEBINARA ZA SRPANJ 2020.

I u srpnju smo za vas pripremili zanimljive webinare! Saznajte što će se sve financirati EU fondovima u razdoblju 2021.-2027., što će Hrvatska moći financirati kroz fond za oporavak, kako pripremiti EU projekt u 5 koraka, koji su financijski aspekti upravljanja EU projektima. Osim ovih zanimljivih tema za vas smo organizirali i online tribinu na temu “Može li Zagreb osigurati sredstva iz EU fondova za obnovu od potres?” sa zanimljivim gostima.

Webinar 1: Novi EU fondovi 2021. – 2027. – Što će se financirati i kako se pripremiti?

Datum:  2.7.2020.

Sat:  17:00 – 19:00 sati

Sadržaj:

 • Kolika će biti sredstva za RH u novom EU proračunu
 • Što će se moći financirati u razdoblju 2021.-2027.
 • Kako će se pripremati projekti u razdoblju 2021.-2027.
 • Tko će najviše profitirati novim višegodišnjim financijskim okvirom

 

Ovaj webinar odgovorit će na pitanja što se Hrvatskoj sprema u novom višegodišnjem financijskom okviru. Koliko će Hrvatskoj sredstava biti na raspolaganju i što će se sve moći financirati. Webinar će vam pomoći da već sada polako počnete pripremati svoje projekte, kako bi novi EU proračun dočekali spremni za povlačenje bespovratnih sredstava.

PRIJAVITE SE


Webinar 2: Fond za oporavak Europske unije – Što Hrvatska može financirati?

Datum:  9.7.2020.

Sat: 17:00 – 19:00 sati

Sadržaj:

 • Koliki će iznos biti Hrvatskoj na raspolaganju
 • Koji su ciljevi fonda za oporavak
 • Kako će se sredstva koristiti u Hrvatskoj
 • Tko će imati najviše koristi od fonda za oporavak

 

Ovaj webinar pojasnit će prijedlog Europske komisije kojim ona izdvaja 750 milijardi eura za oporavak država članica od krize uzrokovane koronavirusom. Koliki će se iznos dodjeljivati u vidu bespovratnih sredstava, a koliko u vidu povoljnih kredita te koliko će od toga dobiti Hrvatska, samo su neka od pitanja na koje će ovaj webinar dati odgovora.

PRIJAVITE SE


Webinar 3:  Pripremite EU projekt u 5 koraka – Ubrzani vodič za pripremu projekata

Datum:  16.7.2020.

Sat:  17:00 – 19:00 sati

Sadržaj:

 • Kako pripremiti EU projekt u 5 koraka
 • Koje informacije morate pribaviti od klijenta
 • Kako proći administrativnu provjeru
 • Kako osigurati financiranje projekta

 

Ovim webinarom želimo vam pokazati kako ćete pripremiti EU projekt u 5 koraka. Višegodišnje iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata pretočili smo u ovaj zanimljivi ubrzani vodič kako bi vam pomogli da vaši projekti ostvare sufinanciranje.

PRIJAVITE SE


Webinar 4:  Financijski aspekti upravljanja EU projektima – sufinanciranje, izvori financiranja, novčani tijek

Datum:  28.7.2020.

Sat: 17:00 – 19:00 sati

Sadržaj:

 • Kako se sufinanciraju EU projekti
 • Iz kojih izvora doći do sredstava za sufinanciranje
 • Kako izgleda novčani tijek projekata
 • Koje su najčešće greške u financijskom upravljanju projektima

 

Ovim webinarom skrenut ćemo vam pažnju na možda i najvažniji aspekt upravljanja EU projektima, onaj financijski. Ako niste sigurni kako biste zatvorili financijsku konstrukciju svojih postojećih i budućih projekata te kako da pratite izvršavanje proračuna projekta, onda je ovaj webinar za vas.

PRIJAVITE SE


 

TKO SMO MI?

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih prva je i jedina obrazovna ustanova na području regije koja se bavi edukacijom u polju fondova EU-a, projektnog menadžmenta, javne nabave i strateškog planiranja. Rad UEP-a utemeljen je na gotovo dvadesetogodišnjoj praksi stručnjaka koji ove poslove rade svakodnevno.

Posebne dobrobiti educiranja na UEP-u:

 • Učenje od stručnjakinja koje su pripremile i provele više od 500 projekata te mentorirale pripremu više od 200 projekata
 • Educirale smo više od 9.500 polaznika iz svih sektora
 • Rad utemeljen na konkretnim primjerima iz prakse i studijama slučaja
 • Praktične vježbe sastavni su dio svake edukacije, kao i odgovori na konkretna pitanja polaznika
 • UEP je u vlasništvu jedne od najuspješnijih konzultantskih tvrtki u području fondova EU-a i javne nabave (AVELANT d.o.o.) s portfeljem projekata u vrijednosti većoj od 5 milijardi eura
 • AVELANT je uključen u izradu Nacionalne razvojne strategije Hrvatska 2030 u segmentu pripreme baze velikih projekata za financijsko razdoblje 2021. – 2027.
 • Osnovali smo prvi hrvatski portal o fondovima EU-a (eu-projekti.info) 2012. godine te napisali prvu knjigu o pripremi i provedbi EU projekata „Menadžment ESI fondova“

 

KOME SU EDUKACIJE NAMIJENJENE?

Širokoj populaciji građana i stručnjaka koji žele naučiti pripremati i provoditi projekte financirane iz fondova EU, ali i općenito konzultantskom poslu, kao i osobama koje žele steći konkretna i praktična znanja, a osobito:

 • Jedinicama lokalne i regionalne samouprave
 • Tijelima državne i javne uprave
 • Poslovnom sektoru
 • Poduzetničkim potpornim institucijama
 • Konzultantima početnicima
 • Udrugama i njihovim zaposlenicima koji rade na projektima
 • Početnicima bez iskustva

 

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA

Kotizacija za sudjelovanje jedne osobe u webinarima i online tribini iznosi 300,00 HRK po osobi plativo po predračunu.

Učilište EU PROJEKTI nije u sustavu PDV-a, stoga je cijena konačna!

U cijenu je uključeno:

 • Održavanje webinara
 • Stručno individualno savjetovanje tijekom programa
 • Nastavni materijali u elektronskoj formi
 • Praktične vježbe i primjeri iz prakse (ovisno o pojedinom webinaru)
 • Dodatni materijali u elektroničkoj formi
 • 15% popusta na sljedeće edukacije Učilišta
 • Bodovi za obnovu certifikata javne nabave (usavršavanja)

 

POKLON: Polaznici koji se prijave na sve webinare i online tribinu na poklon dobivaju jednodnevnu edukaciju u trajanju 8 školskih sati po izboru prema kalendaru edukacija UEP-a koju mogu iskoristiti do kraja 2021. godine!

 

KAKO SE PRIJAVITI?       

Za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU. Nakon primljenog predračuna potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja “Za edukaciju” i poziv na broj predračuna.

 

METODOLOGIJA VOĐENJA ONLINE NASTAVE

Učilište EU PROJEKTI koristi Zoom platformu za održavanje online edukacije. Ova platforma osigurava vrlo kvalitetan video i audio prijenos, lako joj se pristupa i zahtijeva minimalno poznavanje internet tehnologije za korištenje.

Tehnički preduvjeti koje polaznici trebaju osigurati

Nije potrebno imati nikakvih tehničkih znanja kako biste pristupili webinarima. Sve što je potrebno su računalo, laptop, tablet ili pametni telefon te veza na internet. Odabrani uređaj treba imati ugrađene zvučnike ili nas možete pratiti putem audio slušalica koje ćete umetnuti u vaš odabrani uređaj.

Po primitku uplate za webinar, elektroničkom poštom ćemo Vam dostaviti poveznicu za pristupanje webinaru. Klikom na dostavljenu poveznicu pristupate registraciji za webinar, koju kada ispunite ulazite u virtualnu sobu za sastanke u kojoj se edukacija održava.

Želja nam je da Vaše iskustvo s online usavršavanjem bude što kvalitetnije, pa smo pripremili nekoliko uputa za sudjelovanje:

1. Molimo Vas da 15-ak minuta prije održavanja online edukacije kliknete na dostavljenu poveznicu. Klikom na poveznicu otvara se obrazac registracije koji je ekvivalent potpisne liste koju biste ispunili kod sudjelovanja na edukacijama u prostoru Učilišta. Nakon što ispunite i pošaljete registracijski obrazac, aplikacija Vas pušta u virtualnu sobu za sastanke u kojoj se odvija edukacija. Moguće da ćete morati pričekati nekoliko sekundi do uključenja.

2. Webinari se snimaju, stoga Vas molimo da kada se priključite webinaru, svoje sudjelovanje potvrdite unosom svog imena i prezimena u Zoom chat. Npr. “Petar Perić se uključuje u webinar.” Isto tako, prije nego napustite webinar, molimo da se odjavite na isti način. Npr. “Petar Perić se odjavljuje.”

Chat se otvara tako da pomaknete miš preko ekrana aplikacije, čime se otvara izbornik s alatima u dnu ekrana. Kliknite na Chat i na desnoj strani će se otvoriti bijelo polje u dnu kojega je traka u koju možete upisati svoje pitanje ili poruku. Molimo da obratite pažnju na to da je sve što upišete u Chat vidljivo svim sudionicima webinara i predavačici.

3. Sudionici na webinaru nemaju mogućnost verbalno komunicirati s predavačicom, no molimo Vas da sva pitanja koja imate upišete u Zoom chat. Pri kraju webinara, predavačica će odabrati nekoliko pitanja na koja će odgovoriti uživo.

4. Među alatima koji su Vam na raspolaganju kod sudjelovanja na webinaru je i ocjenjivanje. Izuzetno bismo cijenili ako biste nam tijekom webinara, koristeći “palac gore” ili “palac dolje”, dali do znanja kakvo je bilo Vaše iskustvo s webinarom. Također, svaki feedback elektroničkom poštom će biti izuzetno dobrodošao.

Detaljne upute za sudjelovanje na online nastavi Učilišta EU PROJEKTI možete naći ovdje. Ukoliko budete imali pitanja vezanih uz tehničke aspekte sudjelovanja na online programima usavršavanja, kontaktirajte nas bez ustručavanja elektroničkom poštom na info uep.hr ili telefonom na +385 1 553 4878.

Veselimo se našem zajedničkom radu!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se