spec program

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave

5.11.2018. – 9.11.2018. u Zagrebu u Almeria Centru, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori D, s početkom u 8:30 sati

Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Što je cilj programa?

Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Učilište EU projekti je nositelj ovlaštenja za program izobrazbe u području javne nabave po rješenju Ministarstva gospodarstva, KLASA: UP/I-406-01/15-01/04; URBROJ: 526-06-01-02-02/1-15-02.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave  sastoji se od dva dijela:

 1. Program izobrazbe u području javne nabave (provodi se u Učilištu EU PROJEKTI)
 2. Pisani ispit (provodi se pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta)

 

Kako se izvodi program?

Program se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela, a uključuje 30 sati predavanja i 20 sati vježbi na kojima se svladava zakonodavni i institucionalni okvir sustava javne nabave u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji, planiranje u sustavu javne nabave, odabir te provedba postupka javne nabave. U 50 sati predavanja i vježbi uključen je niz individualnih i skupnih konzultacija koje omogućuju individualni rad s korisnicima na specifičnim praktičnim pitanjima uz vodstvo vrhunskih trenera u području javne nabave.

Detaljni pregled programa preuzmite OVDJE.

 

Kome je namijenjen program?

 • Javnim i sektorskim naručiteljima koji su obveznici javne nabave, te su obvezni u postupcima javne nabave angažirati stručnu osobu – specijalistu za javnu nabavu sa certifikatom,
 • Ovlaštenim državnim i internim revizorima,
 • Rukovoditeljima koji su odgovorni za sustav javne nabave,
 • Gospodarskim subjektima koji sudjeluju u postupcima javne nabave, te
 • Svim zainteresiranim fizičkim osobama i konzultantima koji smatraju da bi sudjelovanje u Programu izobrazbe pomoglo u daljnjoj karijeri.

 

 Kolika je cijena programa i što je u nju uključeno?

Cijena edukacije iznosi 3.500,00 kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje edukacije i predavanja uz pripadajuće materijale u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije, ručak te 15% popusta na druge edukacije u organizaciji Učilišta.

 

 Zašto odabrati nas?

Prednosti pohađanja programa izobrazbe u području javne nabave pri Učilištu EU PROJEKTI su brojne, no istaknut ćemo neke od njih:

 • Primjeri iz prakse za svaki postupak nabave,
 • Dodatna poveznica s projektima financiranim iz fondova EU,
 • Provedba programa u skladu s novim Zakonom o javnoj nabavi,
 • Osvrt i priprema za ispit pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta,
 • Tim vrhunskih stručnjaka za javnu nabavu koji rade na provedbi projekta Pelješkog mosta,
 • Metodologija rada i sadržaj predavanja su koncipirani na način  da omogućuju polaznicima da nauče praktično provoditi postupke javne nabave.

 

 Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu. Nakon primljenog predračuna, a najkasnije do početka programa, potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja “Za edukaciju” i poziv na broj predračuna.

Broj mjesta je ograničen. Ispunite prijavnicu i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se