spec program

Praktični trening: Nova pravila provedbe projekata 2014. – 2020.

30. i 31. listopada 2018. godine u Zagrebu
Poslovni centar Almeria, Ulica grada Vukovara 284, zgrada D, 3. kat
Od 9:30 sati

4 boda za obnovu certifikata iz javne nabave!

Stručnjakinje Učilišta EU PROJEKTI specijalizirale su provedbu kompleksnih, višegodišnjih projekata financiranih iz fondova EU u sektoru prometa, gradnje, infrastrukture, okoliša, vode, turizma, poduzetništva i kulturne i prirodne baštine. Njihovo znanje i iskustvo usmjereno je na kvalitetnu pripremu projektnih prijedloga te provedbu uz savjetovanje klijenata u izbjegavanju nepravilnosti i financijskih korekcija. Poznavanje regulative, njezino tumačenje i iskustvo u praksi jamstvo su najbolje kvalitete u transferu znanja na polaznike praktičnog treninga. 

 

Što je cilj praktičnog treninga?

Pripremili ste projektni prijedlog, poslali ga na javni poziv i primili ste sjajnu vijest da je vaš projekt „prošao“… Ali, što sad?

Za sve one koji misle da je provedba EU financiranog projekta nesavladiv poduhvat, osmislili smo ovaj intenzivan dvodnevni trening u kojem će se polaznici detaljno upoznati sa svim koracima koji slijede od potpisa ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava do uspješnog završetka projekta. Dvodnevni trening zamišljen je kao simulacija provedbe stvarnog projekta. Tu smo metodologiju osmisliti kako bismo ostvarili tri cilja:

 • Pružiti PREGLED svih obveza koje korisnici imaju u provedbi projekata financiranih iz ESI fondova.
 • Predstaviti PAPIROLOGIJU s kojom ćete se susretati u provedbi projekta.
 • Prikazati PRAKSU i obučiti polaznike da praktično provode projekte na primjeru jednog poduzetničkog projekta (Europski fond za regionalni razvoj) i na primjeru „soft“ projekta (Europski socijalni fond).

 

Kome je namijenjen praktični trening?

 • početnicima i osobama koje se žele upoznati s metodologijom provedbe
 • malim i srednjim poduzećima koja planiraju pripremati projekte za najavljene natječaje ili onima koji su u fazi provedbe
 • potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije
 • krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije
 • svim tijelima javne vlasti (tijela državne uprave, jedinice lokalne i područne samouprave i poduzeća u njihovom vlasništvu, agencije i dr.)
 • jedinicama lokalne i područne samouprave koje žele pripremati i provoditi svoje projekte
 • konzultantima koji će raditi na pripremi i provedbi projektnih prijedloga
 • udrugama, medijima i drugim zainteresiranim organizacijama i osobama.

 

Tko će voditi praktični trening?

gđa. Ariana Vela, vlasnica tvrtke EU PROJEKTI i jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata. Posjeduje šesnaestogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim iz fondova EU, od kojih se posebno ističe njezin angažman na pripremi i provedbi projekta Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom (tzv. Pelješki most). Osnovala je i prvo hrvatsko učilište o fondovima EU pod nazivom Učilište EU PROJEKTI – ustanova za obrazovanje odraslih koje je započelo s radom u 2015. godini. Dosad je educirala više od 8.380 polaznika iz različitih sektora.

gđa. Ivana Rukavina Halilagić, iz tvrtke EU PROJEKTI koja je zadužena za pripremu i provedbu projekata, pripremu i provedbu postupaka javne nabave, kao i izvještavanje za klijente u okviru ESIF-a. Portfelj projekata na kojima je dosad radila veći je od dvije milijarde kuna, a sastoji se od infrastrukturnih projekata poduzetnika, te organizacija iz javnog sektora, kao i projekata tzv. mekih mjera koje provodi za organizacije iz obrazovnog i neprofitnog sektora.

Kolika je cijena praktičnog treninga i što je u njega uključeno?

Cijena treninga iznosi 2.500,00 Kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje treninga uz pripadajuće pauze za kavu i ručak, materijali u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije te 15% popusta na druge edukacije u organizaciji Učilišta. Polaznicima iz iste organizacije i redovitim klijentima odobravamo dodatnih 15% popusta. Učilište EU PROJEKTI nije u sustavu PDV-a, stoga je istaknuta cijena konačna.


Kako se prijaviti?


Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju na e-mail adresu: info@uep.hr. Nakon primljenog predračuna potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja “Za edukaciju” i poziv na broj predračuna. Detaljne informacije možete pronaći u sljedećim dokumentima:

 

Polaznici/ce dobivaju 4 boda za obnovu certifikata javne nabave!

Za više polaznika iz iste organizacije odobravamo 15% popusta!

Veselimo se našem zajedničkom radu!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se