single-image

Potpisan ugovor za projekt “EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije”

Dana 6. srpnja 2021. godine u organizaciji Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, potpisan je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt UP.01.2.0.04.101 “EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije” čiji je prijavitelj Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte. Projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnom službom Zagreb te Učilištem EU PROJEKTI.

Opći cilj projekta je omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata. U projektu će sudjelovati 30 neaktivnih NEET osoba koje će završiti obrazovni program o pripremi i provedbi EU projekata te će biti osnaženi aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.734.147,83 kn.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se