slider-image

UHVATI JESENSKI POPUST I POSTANI VODITELJ PRIPREME I PROVEDBE EU PROJEKATA!

Operativni programi, projekti, elementi projekta, aktivnosti, ciljevi, rezultati, pokazatelji… Mnogi bi već do sada odustali od čitanja ovog članka. Upravo zato u sustavu EU fondova u Hrvatskoj i nedostaje minimalno 500 stručnjaka. Ali ti nisi kao mnogi! Ti imaš ideje, a želiš znanje. Učilište EU PROJEKTI je tvoja sljedeća postaja.

Ukoliko želite postati konkurentni na tržištu rada i doprinijeti većoj iskorištenosti EU fondova, upišite program usavršavanja “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata” do 30. rujna 2019. godine i iskoristite poseban jesenski popust od 2.000,00 kuna za nastavu koja počinje u listopadu.

Učilište EU PROJEKTI okuplja konzultante koji iza sebe imaju više od 16 godina iskustva i portfelj projekata veći od 1,8 milijarde eura kroz više od 200 pripremljenih i provedenih projekata. Dugogodišnje iskustvo u prenošenju znanja o EU fondovima rezultiralo je s više od 9000 novih stručnjaka koji su svoj put započeli upravo kao polaznici Učilišta EU PROJEKTI.

Učilište EU PROJEKTI je prva specijalizirana ustanova za obrazovanje odraslih osoba u području EU fondova. Polaznici obrazovni program prolaze uz mentorstvo jedne od najpoznatijih hrvatskih konzultantica za fondove EU, gospođe Ariane Vela, uz veću satnicu od drugih sličnih programa na hrvatskom tržištu, te uz poseban naglasak na praktičnom radu polaznika.

Nakon završetka obrazovnog programa, polaznici postaju članovi ALUMNI programa u kojem dobivaju priliku za sudjelovanje u stručnim predavanjima i konferencijama, kao i mogućnost postavljanja pitanja o projektima koje pripremaju i provode uz besplatne savjete svojih mentora.

Detaljne informacije o obrazovnom programu i načinu upisa saznajte na ovoj poveznici. U slučaju dodatnih pitanja, Učilište EU PROJEKTI možete kontaktirati na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, putem internetske stranice www.uep.hr ili putem Facebook stranice Učilište EU PROJEKTI!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se