slider-image

POSTANI STRUČNJAK ZA JAVNU NABAVU!

Uložite u sebe i u svoje znanje i postanite stručnjak za javnu nabavu. Učilište EU PROJEKTI nudi znanje, primjere iz prakse, stručne i iskusne predavače, vježbe i podršku. Nemojte propustiti priliku!

Jeste li znali da je ukupna vrijednost javne nabave u Republici Hrvatskoj u 2017. godini iznosila 40.451.227.766 kuna bez PDV-a? A jeste li znali da je to 13,41% BDP-a Republike Hrvatske? Kako stoje javne nabave u EU projektima? Broj sklopljenih ugovora financiranih iz EU fondova jest 438 u vrijednosti od 2.631.955.689 kuna bez PDV-a. Baviti se javnom nabavom znači postati dionik u propulzivnom sektoru, ali i u osiguravanju transparentnosti i svrsishodnog korištenja javnih sredstava.

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom menadžmentu. Osnovano je 2014. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva jedne od najpoznatijih hrvatskih konzultantica za fondove EU, gđe Ariane Vela, i njezinog obrta EU PROJEKTI s portfoliom projekata većim od 1,7 milijardi eura i s više od 8.380 educiranih polaznika edukacija iz svih sektora.

Učilište EU PROJEKTI provodi specijalistički program izobrazbe u području javne nabave, a u rujnu će održati program u čak dva grada – u Zagrebu i u Splitu. Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Program izobrazbe u području javne nabave u Zagrebu održat će se od 10. do 14. rujna 2018. godine u Almeria Centru, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori D.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave u Splitu održat će se od 24. do 28. rujna 2018. godine u maloj dvorani Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4.

Ispunite prijavnicu i postanite stručnjak za javnu nabavu!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se