training-image

NAŠI PROJEKTI

Naziv projekta: EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije

Kodni broj: UP.01.2.0.04.0101.

Korisnik bespovratnih sredstava: Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte.

Partneri na projektu: Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih (UEP), Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Zagreb.

Trajanje projekta: 24 mjeseca

Opći cilj projekta: Omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz stjecanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata .

Specifični cilj projekta: Osnažiti 30 neaktivnih NEET osoba aktivnostima savjetovanje, mentorstva, informiranja o tržištu rada te provedbom programa za razvoj vještina.

Ciljna skupina: Mlade osobe u NEET statusu

Ukupna vrijednost projekta: 1.955.584,96 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 1.734.147,83 kn

Fond: Europski socijalni fond

Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Više informacija o EU fondovima: strukturnifondovi.hr


Naziv projekta: EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja

Kodni broj: UP.01.3.1.01.0037

Korisnik bespovratnih sredstava: Učilište EU PROJEKTI

Partneri na projektu: Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Zagreb; Zagrebački inovacijski centar d.o.o.; Grad Zagreb; Zagrebački holding d.o.o.; Avelant d.o.o.; Zagrebački električni tramvaj d.o.o.

Trajanje projekta: Od 26.3.2019. do 26.4.2020.

Opći cilj projekta: Povećati zapošljivost nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina na području Grada Zagreba u sektoru EU fondova kroz provođenje Strategije za razvoj ljudskih potencijala grada Zagreba, što će dovesti do bolje iskorištenosti EU fondova u RH.

Specifični cilj projekta: Ojačati kapacitete 42 osobe koje predstavljaju ranjive skupine s područja Grada Zagreba provedbom inovativnog programa usavršavanja, sinergijom članova lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja i radom kluba za zapošljavanje u EU fondovima.

Ciljana skupina: 42 nezaposlene osobe, pripadnici ranjivih skupina, koji će proći formalnu edukaciju u području EU fondova i praktični rad kod članova lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja i drugih partnera kako bi bili konkurentni na tržištu rada; najmanje 42 zainteresirana predstavnika ranjivih skupina koji će koristiti usluge kluba za zapošljavanje i 30 učenika srednjih škola koji će sudjelovati na radionici za EU fondove i u klubu za zapošljavanje.

Ukupna vrijednost projekta: 986.219,13 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 986.219,13 kn

Fond: Europski socijalni fond

Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Više informacija o EU fondovima: strukturnifondovi.hr

Kontakt osoba: Nataša Mihoci, 091 2434 878, info@uep.hr

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se