single-image

Najava edukacija za svibanj i lipanj 2018.

(Pr)ocjena projekta – Kako osigurati da projekt “prođe”
(24.5.2018.)
Cilj edukacije je demistificirati proces procjene projektnih prijedloga, objasniti kako funkcionira i što je zadaća procjenitelja, kao i ukazati na male tajne i trikove koje prijavitelji mogu koristiti prilikom poboljšanja njihovih projektnih prijedloga.
Program usavršavanja za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata
(svibanj 2018. – rujan 2018.)
Cilj programa je podići kapacitet polaznika za samostalnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz sredstava Europske unije (Europski strukturni i investicijski fondovi i programi Unije) te naučiti polaznike kako samostalno pripremiti i provesti projektni prijedlog.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave
(4.6.2018. – 8.6.2018.)

Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave. Specijalistički program održat će se u razdoblju od 4. lipnja 2018.g. do 8. lipnja 2018.g.,u Zagrebu s početkom u 8:30 sati…

Usavršavanje: Javna nabava i EU fondovi
(12.6.2018.)
Cilj edukacije je podići kapacitete polaznika/ca za provedbu postupaka javne nabave u projektima financiranima iz fondova EU s naglaskom na Zakon o javnoj nabavi (NN 120/2016) te Posebnim pravilima javne nabave koja se odnose na neobveznike Zakona.
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se