Ariana Vela

POSTANITE MANAGER EU FONDOVA – DVIJE EDUKACIJE U JEDNOJ!

Dočekajte jesen spremni, naučite sve o pripremi i provedbi EU projekata i javnoj nabavi na jednom mjestu! Nastava počinje 27. lipnja 2022. g.

Učilište EU PROJEKTI  po prvi puta u Hrvatskoj ekskluzivno održava nastavu u trajanju od 216 sati edukacije u kojoj su sadržana dva programa, Voditelj pripreme i provedbe EU projekata i Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave, temeljem koje imate mogućnost stjecanja dvije diplome!

POSTANITE MANAGER EU FONDOVA!

Učilište EU PROJEKTI  po prvi puta u Hrvatskoj ekskluzivno održava nastavu u trajanju od 216 sati edukacije u kojoj su sadržana dva programa, Voditelj pripreme i provedbe EU projekata i Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave, temeljem koje imate mogućnost stjecanja dvije diplome!

VODITELJ/ICA PRIPREME I PROVEDBE EU PROJEKATA

ŠTO OBUHVAĆA EDUKACIJA MANAGER EU FONDOVA?

Edukacija Manager EU fondova obuhvaća dva programa obrazovanja:

Voditelj pripreme i provedbe EU projekata u trajanju od 166 sati edukacije,

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave u trajanju od 50 sati edukacije.

Polaznici edukacije stječu pravo na dvije diplome!

ŠTO ĆETE NAUČITI

Tijekom nastave polaznici će svladati pravila pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, neovisno o izvoru financiranja (Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027., Nacionalni plan oporavka i otpornosti, Fond solidarnosti EU, te drugi) te zakonodavni i institucionalni okvir sustava javne nabave u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji, planiranje u sustavu javne nabave, odabir te provedba postupka javne nabave s naglaskom na sljedeće teme:

Priprema projekata financiranih iz EU fondova,

Provedba projekata financiranih iz EU fondova,

Javna nabava u Republici Hrvatskoj s posebnim osvrtom na javnu nabavu u EU fondovima.

Više o svakom programu obrazovanja možete doznati na sljedećim poveznicama,Voditelj pripreme i provedbe EU projekata, Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave.

KAKO I KADA ĆE SE ODVIJATI NASTAVA?

Nastava će se odvijati ONLINE putem ZOOM platforme te u učionici Učilišta EU PROJEKTI.

Nastava počinje 27. lipnja 2022. godina te se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:00 do 20:45 sati.

ZAŠTO ODABRATI UČILIŠTE EU PROJEKTI?

1. Više od 5 milijardi projektnog portfelja,

2. Više od 500 pripremljenih i provedenih projekata,

3. Više od 11000 polaznika edukacija,

4. Iskustvo rada na najvećem EU projektu u Republici Hrvatskoj, Pelješkom mostu,

5. Najbolja cijena: 11.500,00 HRK (prije 19.000,00 HRK).

TKO SU VAŠI PREDAVAČI I PREDAVAČICE?

Ariana Vela – najpoznatija i jedna od najuspješnijih konzultantica za EU fondove u državi! Mentorica je programa – nadzire postupak individualnih konzultacija, sudjeluje u postupku pregleda završnih radova i radu ispitne komisije. Njezino iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz fondova EU neprikosnoveno je i zato je rad s njom jedan od najvažnijih i najkorisnijih dijelova programa. Trenutačno savjetuje tijela državne uprave u pripremi programskih dokumenata za financijsku perspektivu 2021. – 2027.

Irena Slunjski – konzultantica s više od 17 godina iskustva u pripremi i provedbi projekata te više od 300 provedenih projekata u karijeri. Jedna od prvih konzultantica za ove oblike financiranja u državi i šire. Mentorirala je pripremu više od 400 projektnih prijedloga. U programu je zadužena za aspekt pripreme i provedbe projekata te vođenje procesa obrazovanja u grupi.

Katarina Depope Radman – vodi se u registru trenera javne nabave pri Ministarstvu gospodarstva, te posjeduje važeći certifikat iz područja javne nabave. Trenutno je direktorica u vlastitoj konzultantskoj tvrtki koja pruža usluge savjetovanja u području javne nabave i koncesija. Ima više od 10 godina praktičnog iskustva u pripremi i provedbi raznovrsnih postupaka javne nabave. Redoviti je predavač na programima usavršavanja iz područja javne nabave.

Anđelko Rukelj, dipl. iur. – ovlašteni trener u sustavu javne nabave, stručnjak za javnu nabavu, zamjenik je predsjednika Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM). Kao trener u sustavu javne nabave održao je brojna predavanja na temu javne nabave, na kojima je tumačio rješenja i praksu Državne komisije te je napisao nekoliko stručnih radova na temu pravne zaštite u sustavu javne nabave. Idejni je začetnik udruge specijalista javne nabave.

POŽURITE I POSTANITE MANAGER EU FONDOVA!

Upišite se po cijeni od 11.500,00 HRK umjesto 19.000,00 HRK.

PRIJAVITE SE


Za dodatne informacije obratite nam se na +385 1 553 4878 te na info@uep.hr.


Veselimo se našem zajedničkom radu!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se