slider-image

LJETNI POPUST ZA RANE PRIJAVE NA OBRAZOVNI PROGRAM!

Iskoristi ljeto za dobre odluke! Učilište EU PROJEKTI pripremilo je ljetni popust za rane prijave na program “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata” za obrazovnu grupu koja će s nastavom započeti u rujnu 2019. godine.

Obrazovni program polaznicima pruža znanja i vještine za samostalnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz sredstava Europske unije (Europski strukturni i investicijski fondovi i programi Unije).

U programu vas očekuje 166 sati nastave u periodu od 4 mjeseca, izrada vlastitog projektnog prijedloga, rad na praktičnim primjerima i vježbama, uz individualno mentorstvo i savjetovanje konzultanata koji provode najveće infrastrukturne projekte u državi.

Učilište EU PROJEKTI je vaša početna stanica za ulazak u sektor EU fondova: osim teorijskih predavanja i praktičnih vježbi na nastavi ćete saznati i sve novosti vezano za EU fondove, prije svega vezano uz planiranje nove financijske perspektive koja počinje 2021. godine.

Puna školarina iznosi 15.500,00 kuna, a ovim ljetnim popustom je umanjujemo za 2.000,00 kuna za polaznike koji se prijave i izvrše upis do 31. kolovoza 2019. godine.

Detaljne informacije o obrazovnom programu i načinu upisa saznajte na ovoj poveznici. U slučaju dodatnih pitanja, Učilište EU PROJEKTI možete kontaktirati na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, ili putem Facebook stranice Učilište EU PROJEKTI!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se