slider-image

KALENDAR EDUKACIJA ZA 2020. GODINU

Bliži se kraj godine, a kako biste na vrijeme bili obaviješteni o svim terminima redovnih obrazovnih programa koje ćemo održavati u 2020. godini, donosimo vam kalendar edukacija za 2020. godinu.

Dragi aktualni i budući klijenti i polaznici Učilišta EU PROJEKTI!

Bliži se kraj godine, a kako biste na vrijeme bili obaviješteni o svim terminima redovnih obrazovnih programa koje ćemo održavati u 2020. godini, donosimo vam letak s kalendarom edukacija za 2020. godinu koji možete preuzeti klikom na POVEZNICU.

U ponudi 2020. godine imamo novine koje ćemo vam uskoro s ponosom detaljnije predstaviti, a to su trening Pravna zaštita prijavitelja i korisnika u odnosu na odluke tijela u sustavima upravljanja i kontrole Europskim strukturnim i investicijskim fondovima i edukacija PM2 Nova metodologija upravljanja projektima Europske komisije. Pratite našu web stranicu, newsletter i Facebook stranicu kako biste uskoro saznali više o ova dva programa, a uslijedit će i detaljan sadržaj i raspored te intervju s predavačima. Očekujemo veliku zainteresiranost za najnovije stavke naše ponude, a trening Pravna zaštita prijavitelja i korisnika u odnosu na odluke tijela u sustavima upravljanja i kontrole Europskim strukturnim i investicijskim fondovima će već ove godine biti premijerno održan u prostorijama našeg učilišta za što se već i bez službene najave zainteresirao veliki broj polaznika.

U 2020. godini ćemo vas šestu godinu u nizu osposobljavati za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata i šestu godinu u nizu educirati i pripremati za ispit pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta nakon kojeg postajete Specijalist javne nabave. Nastavit ćemo graditi suradnju održavanjem jednodnevnih i dvodnevnih programa usavršavanja, edukacija i treninga. Bit ćemo, kao i uvijek, ovdje za svoje ALUMNI članove koji će prisustvovati našim besplatnim članskim predavanjima,  networking događajima i konferencijama.

Uz sve navedeno, za vas ćemo i dalje organizirati in-house i tailor-made obrazovne programe prema vašim upitima i prilagođeno vašim potrebama u vašem ili našem prostoru.

Veselimo se suradnji!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se