single-image

JESEN U UEP-U: NAJAVA EDUKACIJA

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih (skraćeno: UEP) otvorilo je upise u jesenske programe edukacija. Naučite sve što morate znati o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, neovisno o izvoru financiranja (Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027., Nacionalni plan oporavka i otpornosti, Fond solidarnosti EU, te drugi), učeći od vrhunskih stručnjaka na konkretnim primjerima.

 

PROGRAM USAVRŠAVANJA ZA VODITELJA PRIPREME I PROVEDBE EU PROJEKATA
(listopad 2022. – prosinac 2022.)

Program obrazovanja za poslove Voditelja/ice pripreme i provedbe EU projekata obuhvaća sve što morate znati o pripremi i provedbi projekata financiranih bespovratnim sredstvima EU fondova. Program se sastoji od 166 školskih sati teoretskog i praktičnog dijela tijekom kojih ćete naučiti sve potrebno za pripremu i provedbu EU projekata učeći na konkretnim primjerima.

Obrazovni program sastoji se od 166 školskih sati i to 63 sata teorije i 103 sata vježbi, a nastavni plan i program podijeljen je u pet cjelina:

1. EU FONDOVI – MOGUĆNOSTI I STRATEŠKI OKVIR
2. PRIPREMA PROJEKTA
3. PRORAČUN PROJEKTA
4. PROVEDBA PROJEKTA
5. DOVRŠETAK PROJEKTNOG PRIJEDLOGA

Pravo upisa u e-radnu knjižicu!

Nastava će se odvijati ONLINE putem ZOOM platforme, a počinje 21. rujna 2022. godine u jutarnjem i popodnevnom terminu te se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom od 09:00 do 12:45, odnosno od 17:00 do 20:45 sati.

Upišite se do 16. rujna 2022. godine po cijeni od 9.000,00 HRK (1.194,51 €) umjesto 15.500,00 HRK (2.057,20 € ).

Saznajte više…

 

SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE
(26.9.2022. – 30.9.2022.)

Cilj izobrazbe u području javne nabave je pripremiti polaznike za dobivanje certifikata u području javne nabave kroz stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016) te posebnih pravila koja se primjenjuju na neobveznike  Zakona o javnoj nabavi (NOJN). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave u trajanju od 50 školskih sati održat će se od 26. rujna 2022. do 30. rujna 2022. uživo u Zagrebu.

Kao predavači će na edukaciji sudjelovati vrhunski stručnjaci: Ariana Vela, Nikša Antica, Katarina Depope Radman, Anđelko Rukelj i Hrvoje Karažija.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave sastoji se od dva dijela:

 1. Program izobrazbe u području javne nabave u trajanju od 50 školskih sati (provodi se pri Učilištu EU PROJEKTI)
 2. Pisani ispit (provodi se pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja)

 

Cijena treninga iznosi 3.500.00,00 HRK (464.53 €) po osobi plativo temeljem ponude izdane od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje treninga, svi materijali uključujući materijale za praktične vježbe, ručak svakog dana edukacije te stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije. Napominjemo da se PDV ne obračunava temeljem istoimenog Zakona.

Saznajte više…

 

PRAKTIČAN TRENING: STUDIJA IZVODLJIVOSTI TE ANALIZA TROŠKOVA I KORISTI (CBA)
(12.9.2022. – 13.9.2022.)

Cilj treninga je pomoći polaznicima da pripreme najvažniji dokument potreban za prijavu infrastrukturnih i drugih većih projekata – studiju izvodljivosti i analizu troškova i koristi (Feasibility study i Cost-benefit analysis – CBA). Predstaviti sadržaj studije izvodljivosti te analize troškova i koristi kao ključnog dokumenta za pripremu projekata veće vrijednosti koji će se financirati iz EU fondova, kao i onih koji će se financirati iz drugih izvora, te na praktičnim primjerima i vježbama u grupama raditi na izradi navedene dokumentacije.

Praktičan trening: Studija izvodljivosti te analiza troškova i koristi (CBA), održat će se ONLINE u sljedećem terminu 12. i 13. rujna 2022.g., od 09:30 do 16:30 sati.

Trening je namijenjen širokom spektru polaznika iz svih sektora koji žele naučiti kako pripremiti studiju izvodljivosti za svoje projekte, a posebice:

 • Malim i srednjim poduzećima koja planiraju pripremati projekte u budućnosti;
 • Potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije;
 • Krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije;
 • Svim tijelima javne vlasti (tijela državne uprave, jedinice lokalne i područne samouprave i poduzeća u njihovom vlasništvu, agencije i dr.);
 • Konzultantima koji će raditi na pripremi projektnih prijedloga;
 • Udrugama, medijima i drugim zainteresiranim organizacijama i pojedincima koji se žele upoznati s dokumentacijom za prijavu projekata u strukturnim fondovima

 

Predavači na ovom treningu biti će gospođa Ariana Vela, najpoznatija i jedna od najuspješnijih konzultantica za EU fondove u državi i gospodin Dinko Herman, stručnjak za izradu financijskih analiza iz Zagrebačkog holdinga d.d..

Cijena treninga iznosi 2.500.00,00 HRK (331,81 €) po osobi plativo temeljem ponude izdane od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje treninga, svi materijali uključujući materijale za praktične vježbe te stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije. Napominjemo da se PDV ne obračunava temeljem istoimenog Zakona.

Saznajte više…


Posebna vrijednost: Vrhunski predavači i rad na praktičnim primjerima!


Studija izvodljivosti


ZAŠTO ODABRATI UČILIŠTE EU PROJEKTI?

Učilište EU PROJEKTI prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom menadžmentu.

Ono što nas izdvaja od drugih je sljedeće:

 • Fondovi EU, priprema i provedba projekata, izrada studija izvodljivosti, javna nabava naš su core business
 • Prenosimo znanje iz prve ruke i stvarnih situacija
 • Naše iskustvo proteže se na sve vrste projekata iz različitih sektora
 • Specijalizirani smo za velike infrastrukturne projekte (Pelješki most) i rješavanje problema u njihovoj provedbi
 • Spremni smo se prilagoditi i kreirati edukacije u skladu s vašim potrebama
 • Dosad smo na UEP-u pripremili više od 500 projektnih prijedloga
 • Dosad smo educirali više od 11.000 polaznika
 • Obrazuju vas predavači koji rade na najvećim projektima u državi s više od 18 godina iskustva

 


PRIJAVITE SE

Za dodatne informacije obratite nam se na +385 1 553 4878 te na info@uep.hr.


Veselimo se našem zajedničkom radu!

Učilište EU PROJEKTI

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se