slider-image

PROVEDBA INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA

6. i 7. veljače 2019. godine
Poslovni centar Almeria, Ulica grada Vukovara 284, zgrada D, 3. kat
Od 9:30 do 16:45 h

ŠTO JE CILJ?

Projekti izgradnje infrastrukture posebno su zahtjevni zbog mogućnosti odstupanja od terminskih planova, izmjena projektne dokumentacije, složenog međuodnosa većeg broja sekundarnih ugovora… Zbog toga dolazi do većeg broja nepravilnosti i financijskih korekcija. Edukacija služi podizanju kapaciteta polaznika u području razumijevanja pravila i zadatosti provedbe velikih infrastrukturnih projekata financiranih iz EU fondova.

SADRŽAJ

Edukacija će provesti polaznike kroz sve korake u provedbi projekta – od ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, postupaka javne nabave, izvještavanja i vođenja dokumentacije projekta, cjelokupnog građevinskog segmenta, primjera najčešćih pogrešaka i nepravilnosti za infrastrukturu u javnom i privatnom sektoru, do projektne revizije. Brojne vježbe i primjeri poslužit će pregledu specifičnih situacija s kojima se polaznici mogu susresti u praksi. Usavršena metodologija omogućuje svladavanje kompleksne materije u kratkom vremenu.

TKO SU PREDAVAČI?

ARIANA VELA je jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata. Kroz više od 16 godina iskustva uspješno je provela preko 250 projekata s vrijednošću portfelja od 1,8 milijardi eura te mentorirala izradu više od 200 projekata. U svojoj je karijeri radila s predstavnicima javnog, poslovnog i civilnog sektora, a specijalizirala se za velike infrastrukturne projekte, rješavanje kompleksnih problema u provedbi projekata u segmentu građevinskih radova, nadzora i praćenja dinamičkih i financijskih planova, strateško pozicioniranje i planiranje projekata u odnosu na opcije financiranja, financijsko upravljanje projektima i novčani tok projekata, javnu nabavu, kao i rješavanje nepravilnosti i izbjegavanje financijskih korekcija. Osnivačica je prvog hrvatskog portala o EU fondovima (eu-projekti.info) i vlasnica prvog hrvatskog učilišta o fondovima EU – Učilišta EU PROJEKTI. Bila je jedna od ključnih stručnjakinja Hrvatskih cesta u pripremi najvećeg hrvatskog projekta financiranog iz fondova EU – Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom te je imenovana voditeljicom EU financiranja projekta.

IVANA RUKAVINA HALILAGIĆ je konzultantica koja je u ovom programskom razdoblju samostalno pripremila i provela desetke projekata ukupne vrijednosti preko 50 milijuna eura, a sudjelovala je na pripremi i provedbi projekata vrijednosti veće od 500 milijuna eura. Zadužena je za pripremu i provedbu projekata, izradu studija izvodljivosti te analiza troškova i koristi, postupaka javne nabave, kao i za savjetovanje klijenata u procesima izvještavanja i izbjegavanja nepravilnosti u projektima sufinanciranima iz fondova EU. Specijalizirana je za provedbu infrastrukturnih projekata poduzetnika i javnoga sektora. Godišnje održi više od 500 sati edukacija i treninga za predstavnike svih sektora. Članica je projektnog tima za provedbu projekta Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom u svojstvu zamjenice voditeljice EU financiranja.

TRAJANJE

Program traje 16 sati, kroz dva uzastopna radna dana.

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA

Kotizacija za sudjelovanje jedne osobe u programu jest 2.500,00 kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. Učilište EU PROJEKTI nije u sustavu PDV-a, stoga je cijena konačna! Za više polaznika iz iste organizacije odobravamo 15% popusta! U cijenu su uključeni:

– održavanje programa
– stručno individualno savjetovanje tijekom programa
– nastavni materijali u ispisanoj i elektronskoj formi
– praktične vježbe i primjeri iz prakse
– publikacija o ESI fondovima
– publikacija o programima EU
– potvrda o sudjelovanju
– ručak u pauzama
– 15% popusta na sljedeće edukacije Učilišta

KAKO SE PRIJAVITI?

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju na e-mail adresu: info@uep.hr. Nakon primljenog predračuna potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja “Za edukaciju” i poziv na broj predračuna. Detaljne informacije možete pronaći u sljedećim dokumentima:

Poziv
Prijavnica

Veselimo se našem zajedničkom radu!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se