05

Obrazovni programi

Voditelj pripreme i provedbe infrastrukturnih i velikih projekata

voditelj-veliki-projekti

5 RAZLOGA ZAŠTO UPISATI NAŠ PROGRAM

 • dobivate uvjerenje o usavršavanju se upisuje u e-radnu knjižicu te 8 sati za obnovu certifikata JN
 • prvi i jedini verificirani jednogodišnji program s fondom od 180 sati obrazovanja (116 sati predavanja, individualnih i skupnih konzultacija te 64 sata vježbi)
 • najbolja cijena,  3.318,07 € (25.000,00 HRK)
 • individualan rad svakog polaznika na konkretnom projektu
 • stručna praksa u UEP ALUMNI programu

ŠTO ĆETE NAUČITI?

Polaznici će svladati pravila pripreme i provedbe infrastrukturnih i velikih projekata s posebnim naglaskom na izradi studije izvodljivosti te financijsko-ekonomske analize u novoj financijskoj perspektivi 2021. – 2027. te kroz instrument Next Generation EU, a posebno će naučiti:

 • Koji fondovi EU financiraju velike i infrastrukturne projekte, pod kojim uvjetima i kako osigurati da se projekt uklopi u europske i nacionalne strateške smjernice;
 • Kako izgleda projektni ciklus infrastrukturnih i velikih projekata, od kojih se stadija sastoji i koji je sadržaj pripremne dokumentacije;
 • Koje je podatke potrebno prikupiti kako bi se moglo početi s pripremom projekta/studije;
 • Koji je sadržaj studije izvodljivosti i kako pripremiti njezin narativni dio;
 • Koji je sadržaj financijsko-ekonomske analize i kako ju pripremiti;
 • Procijeniti radi li se o financijski ili ekonomski isplativom ili neisplativom projektu;
 • Predvidjeti i svladati sve situacije koje se mogu dogoditi u pripremi i provedbi projekata s naglaskom na građevinskim aspektima provedbe projekata;
 • Pripremiti cjelovitu studiju izvodljivosti s financijsko-ekonomskom analizom na zadanom primjeru investicije koja će služiti kao završni rad i preduvjet za izlazak na ispit.

KAKO ĆE SE I KADA ODVIJATI NASTAVA?

Nastava će se odvijati ONLINE te se provodi u dva semestra kroz jednu akademsku godinu.

TKO SU VAŠI PREDAVČI I MENTORI?

Za provedbu ovoga programa zaduženi su stručnjaci koji su pripremali neke od najvećih projekata u Republici Hrvatskoj kao što su projekti izgradnje Pelješkog mosta i mosta Čiovo, omiške i vodičke obilaznice, proizvodnih pogona brojnih hrvatskih tvrtki, pojedinih gradskih naselja, poslovnih zona i inkubatora te druge infrastrukture.

Ariana Vela, MBA – mentorica u programu koja prati polaznike u ključnim fazama obrazovanja te vodi postupak individualnih konzultacija. Njezino iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz fondova EU neprikosnoveno je i zato je rad s njom jedan od najvažnijih i najkorisnijih dijelova programa.

Irena Slunjski, mag.act.soc. – konzultantica s više od 15 godina iskustva u pripremi i provedbi projekata te više od 300 provedenih projekata u karijeri. U programu je zadužena za aspekt pripreme projekata.


Za dodatne informacije obratite nam se na  +385 1 553 4878 te na info@uep.hr.


Veselimo se našem zajedničkom radu!

RIJEČI NAŠIH

POLAZNIKA
Arijana Žužul

Pohađala sam nekoliko seminara vezanih uz EU fondove. Nakon ovog nisu vrijedni spomena.

Sila d.o.o.

Anita Vačić

Gđa. Ariana posjeduje zavidne prezentacijske vještine te pojašnjava i komplicirane sadržaje na jasan i razumljiv način – čak i za apsolutne početnike

Danijela Udovčić

Predavači, vlasnici i ostalo osoblje su izuzetno ljubazni i spremni pomoći. Cjelokupni program usavršavanja je vrlo zadovoljavajući i zanimljiv – motivirajući za daljnji rad na eu projektima. Uspješan rad i dalje!

Diana Medved

Vrlo stručno, profesionalno, au isti čas zanimljivo i jednostavno sa željom da saznamo i učinimo još više.
Pro Fortis

Kitica Mioč

Program usavršavanja za voditelja pripreme i provedbe EU projekata otvorio mi je puno novih vidika, korisnih za aktualnu problematiku EU fondova. Živjela sam projekt cjeloživotnog učenja. Hvala Vam!
Croatia Lloyd d.d.

Marina Trošelj

Edukacijom sam jako zadovoljna, jasno me usmjerila i dala tražene informacije. Svakako ću vas preporučiti.
Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se