08

Obrazovni programi

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave

spec program

Upišite specijalistički program izobrazbe u području javne nabave od 16. do 20. rujna 2024. u Zagrebu te steknite preduvjet za stjecanje certifikata iz javne nabave.

Postanite stručnjak u javnoj nabavi s našim specijalističkim programom izobrazbe


ŠTO JE CILJ EDUKACIJE IZ JAVNE NABAVE?

Edukacija iz javne nabave koje provodi Učilište EU PROJEKTI kroz svoj Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave ima za cilj pripremiti polaznike za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave

Učilište EU PROJEKTI je nositelj ovlaštenja za izvođenje edukacija kada je javna nabava u pitanju i to po rješenju Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave sastoji se od dva dijela:

1. Program izobrazbe u području javne nabave (provodi se pri Učilištu EU PROJEKTI)

2. Pisani ispit (provodi se pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske)

ŠTO VAS ČEKA TIJEKOM NAŠE EDUKACIJE IZ JAVNE NABAVE?

Edukacija iz javne nabave uključuje teoretski i praktični dio, s 30 sati predavanja i 20 sati vježbi. Kroz ove aktivnosti svladat ćete zakonodavni i institucionalni okvir sustava javne nabave u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji, planiranje u sustavu javne nabave, odabir i provedbu postupka javne nabave.

U 50 sati predavanja i vježbi uključen je niz individualnih i skupnih konzultacija koje omogućuju individualni rad s korisnicima na specifičnim praktičnim pitanjima uz vodstvo vrhunskih trenera u području javne nabave.

Detaljan program edukacije možete preuzeti OVDJE.

KOME JE NAŠA EDUKACIJA IZ JAVNE NABAVE NAMIJENJENA?

Naša edukacija iz javne nabave namijenjena je širokom spektru korisnika:

 • Javnim i sektorskim naručiteljima koji su obveznici javne nabave, te su obvezni u postupcima javne nabave angažirati stručnu osobu – specijalistu za javnu nabavu sa certifikatom;
 • Svima koji pripremaju i provode projekte financirana iz EU fondova;
 • Ovlaštenim državnim i internim revizorima;
 • Rukovoditeljima koji su odgovorni za sustav javne nabave;
 • Gospodarskim subjektima koji sudjeluju u postupcima javne nabave;
 • Svim zainteresiranim fizičkim osobama i konzultantima koji smatraju da bi sudjelovanje u Programu izobrazbe pomoglo u daljnjoj karijeri.

INVESTIRAJTE U SVOJU BUDUĆNOST S NAŠOM EDUKACIJOM IZ JAVNE NABAVE

Cijena edukacije iz javne nabave iznosi 500,00 € po osobi, plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI.

U cijenu su uključeni:

 • Održavanje edukacije i predavanja;
 • Ručak u restoranu na svaki dan održavanja izobrazbe;
 • Materijali u pisanoj i elektronskoj formi (prezentacije svih dana, Zakon o javnoj nabavi i pravilnici);
 • Materijali za praktične vježbe (vježbe i primjeri ispita);
 • Simulacija ispita i savjeti za uspješno polaganje istog;
 • Stručno individualno savjetovanje tijekom Programa.

Učilište EU PROJEKTI nije u sustavu PDV-a.

ZAŠTO ODABRATI NAS ZA SVOJU EDUKACIJU IZ JAVNE NABAVE?

 • Učilište EU PROJEKTI prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU, javnoj nabavi i projektnom menadžmentu;
 • Vlasnik UEP-a je AVELANT d.o.o. za poslovno i strateško savjetovanje, iza kojeg stoji gđa Ariana Vela jedna od najpoznatijih hrvatskih konzultantica za fondove EU, s portfoliom projekata većim od 6,3 milijarde eura i s više od 11.700 educiranih polaznika edukacija iz svih sektora;
 • Pripremili smo i proveli postupke javne nabave sukladno odredbama Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016) i sukladno Posebnim pravilima koja se primjenjuju na neobveznike javne nabave u vrijednosti većoj od 3,5 milijardi kuna;
 • Posebnu pažnju posvećujemo EU financiranim nabavama i izbjegavanju nepravilnosti te financijskih korekcija.

UČITE OD NAJBOLJIH PREDAVAČA/ICA U PODRUČJU JAVNE NABAVE

gđa Ariana Vela, MBA, IPMA/A

Ariana Vela je jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata. Kroz više od 18 godina iskustva uspješno je provela preko 500 projekata s vrijednošću portfelja od 6,3 milijardi eura te mentorirala izradu više od 250 projekata. Bila je jedna od ključnih stručnjakinja Hrvatskih cesta u pripremi najvećeg hrvatskog projekta financiranog iz fondova EU – Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom te je imenovana voditeljicom EU financiranja projekta.

g. Anđelko Rukelj, dipl.iur.

Anđelko Rukelj, dipl. iur. je ovlašteni trener u sustavu javne nabave te stručnjak za javnu nabavu. Kao trener u sustavu javne nabave održao je brojna predavanja na temu javne nabave, na kojima je tumačio rješenja i praksu Državne komisije te je napisao nekoliko stručnih radova na temu pravne zaštite u sustavu javne nabave. Idejni je začetnik udruge specijalista javne nabave.

g. Hrvoje Karažija, dipl.iur. 

Hrvoje Karažija magistar je prava s gotovo 10 godina radnog iskustva u pripremi i provedbi projekata, pravu i javnoj nabavi. Certificirani je Voditelj pripreme i provedbe EU projekata koji je program završio na Učilištu EU projekti na kojemu danas predaje programe iz područja javne nabave. Kroz karijeru je sudjelovao u pripremi i provedbi EU projekata u ukupnoj vrijednosti većoj od 200 milijuna kuna. Nositelj je certifikata javne nabave izdanog od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te je od 2021. godine trener za javnu nabavu. Specijalizirao se za pripremu i provedbu postupaka javne nabave prema ZJN 2016, prema NOJN, kao i za javne nabave koje se provode u sklopu EU financiranih projekata. Dosad je proveo cijeli niz postupaka javne nabave male i velike vrijednosti ukupne vrijednosti veće od 20 milijuna eura.

POŽURITE I POSTANITE STRUČNJAK U PODRUČJU JAVNE NABAVE

Ne čekajte ni trenutka duže – prijavite se odmah na naš program edukacije iz javne nabave i otvorite vrata uspješnoj karijeri u ovom dinamičnom i traženom području!

Cijena edukacije iz javne nabave iznosi 500,00 € po osobi, plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. Upisom edukacije iz javne nabave ostvarujete 15% popusta za jednodnevnu edukaciju usavršavanja po Vašem izboru na Učilištu EU PROJEKTI.

PRIJAVITE SE

Pridružite nam se od 16. do 20. rujna 2024. godine u Zagrebu!

Za dodatne informacije obratite nam se na

+385 1 553 4878 te na info@uep.hr.


Veselimo se našem zajedničkom radu!

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave

RIJEČI NAŠIH

POLAZNIKA
Arijana Žužul

Pohađala sam nekoliko seminara vezanih uz EU fondove. Nakon ovog nisu vrijedni spomena.

Sila d.o.o.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se