single-image

Dan otvorenih vrata Učilišta EU PROJEKTI i besplatna predavanja o fondovima EU!

15. ožujka 2018. g. u trajanju 17:00 – 19:00 sati Zagreb, Poslovni centar Almeria, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“

Učilište EU PROJEKTI, prvo hrvatsko učilište za fondove EU i projektni menadžment, poziva buduće polaznike i polaznice na Dan otvorenih vrata koji će se održati 15. ožujka 2018. g. u trajanju 17:00 do 19:00 sati u prostorijama Almeria centra, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, Zagreb.

Cilj našeg druženja jest upoznati naše buduće polaznike i polaznice s programima Učilišta, kao i prilikama koje se nude iz fondova EU u financijskoj perspektivi 2014. – 2020. i to kroz posebna predavanja, razgovore s predavačima i dosadašnjim polaznicima koja će se održati prema sljedećem rasporedu:

Svi sudionici dana otvorenih vrata dobit će vaučer s popustom od 3.000,00 kn za upis u program usavršavanja „Voditelj pripreme i provedbe EU projekata“.

Ukoliko želite saznati više o Učilištu EU PROJEKTI, kliknite na ovu poveznicu.

Saznajte zašto smo jedni od vodećih hrvatskih stručnjaka za fondove EU i zašto se naši alumni zapošljavaju po završetku naših programa! Postanite dio UEP obitelji!

Prijavite se putem ove poveznice!

Veselimo se našem zajedničkom druženju!

 

 

 

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se