single-image

Usavršavanje: Kako izbjeći financijske korekcije u EU projektima i javna nabava

26. travnja 2018. godine u Zagrebu u Almeria Centru, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:30 sati

Što je cilj edukacije?

Cilj edukacije je prikazati nepravilnosti u segmentu provedbe postupaka javne nabave koje čine korisnici bespovratnih sredstava EU u provedbi projekata, a koje dovode do financijskih korekcija sukladno postojećoj EU i nacionalnoj regulativi, kao i prikazati i pojasniti vrste financijskih korekcija, stope i mogućnosti izbjegavanja istih na konkretnim primjerima iz prakse.

Kome je namijenjena edukacija?

 • korisnicima bespovratnih sredstava EU
 • početnicima i osobama koje se žele upoznati s
  metodologijom provedbe postupaka javne
  nabave
 • osobama koje žele obnoviti certifikat u
  području javne nabave
 • svim javnim i sektorskim naručiteljima
 • konzultantima koji će raditi na pripremi i
  provedbi projektnih prijedloga i drugim
  zainteresiranim organizacijama i osobama.


Tko će voditi edukaciju?

gđa. Ariana Vela,  vlasnica tvrtke EU PROJEKTI i jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata. Posjeduje šesnaestogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim iz fondova EU, od kojih se posebno ističe njezin angažman na pripremi i provedbi projekta Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom (tzv. Pelješki most). Osnovala je i prvo hrvatsko učilište o fondovima EU pod nazivom Učilište EU PROJEKTI – ustanova za obrazovanje odraslih koje je započelo s radom u 2015. godini. Dosad je educirala više od 8.380 polaznika iz različitih sektora.

Kolika je cijena edukacije i što je uključeno?

Cijena edukacije iznosi 1.380,00 kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje edukacije i predavanja uz pripadajuće pauze za kavu i ručak, materijali u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije te 15% popusta na druge edukacije u organizaciji Učilišta. Polaznicima iz iste organizacije i redovitim klijentima odobravamo dodatnih 15% popusta.

Za rane prijave do 6. travnja 2018.g. uz uplatu do 7. travnja 2018.g. odobravamo 15% popusta.

Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju na e-mail adresu:  info@uep.hr. Nakon primljenog predračuna potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja „Za edukaciju“ i poziv na broj predračuna.

Detaljne informacije možete pronaći u sljedećim dokumentima:

 

Veselimo se našem zajedničkom radu!

“Vaše edukacije su uvijek vrlo konkretne, s korisnim i upotrebljivim informacijama. Hvala!”

Ana Vede, ARANEA

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se