slider-image

Usavršavanje: Izmjene ugovora o javnoj nabavi u fazi provedbe projekta financiranog iz fondova EU

11. prosinca 2018. godine u Zagrebu
Poslovni centar Almeria, Ulica grada Vukovara 284, zgrada D, 3. kat
Od 9:30 do 16:45 h

8 bodova za obnovu certifikata iz javne nabave!

Stručnjakinje Učilišta EU PROJEKTI specijalizirale su provedbu kompleksnih, višegodišnjih projekata financiranih iz fondova EU u sektoru prometa, gradnje, infrastrukture, okoliša, vode, turizma, poduzetništva i kulturne i prirodne baštine. Njihovo znanje i iskustvo usmjereno je na savjetovanje klijenata u izbjegavanju nepravilnosti i financijskih korekcija. Poznavanje regulative, njezino tumačenje i iskustvo u praksi jamstvo su najbolje kvalitete u transferu znanja na polaznike usavršavanja.


Što je cilj usavršavanja?

Cilj usavršavanja jest polaznike upoznati s odnosom ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i sekundarnih ugovora te prikazati moguće nepravilnosti povezane s provedbom ugovora o javnoj nabavi u projektima financiranima iz EU fondova.

Polaznici će naučiti kada su izmjene ugovora o javnoj nabavi moguće, kada nisu i zašto, što će biti prikazano kroz studiju slučaja iz prakse. Polaznike očekuju brojni praktični primjeri, simulacije slučaja i vježbe.


Tko će voditi usavršavanje?

gđa. Ariana Vela, iz tvrtke EU PROJEKTI, jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata. Posjeduje šesnaestogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim iz fondova EU. U svojoj je karijeri radila s predstavnicima javnog, poslovnog i civilnog sektora, a specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata iz strukturnih fondova, pretpristupnih fondova i programa Unije. Idejna je začetnica i osnivačica prvog hrvatskog portala o EU fondovima EU-PROJEKTI.INFO. Dosad je educirala više od 8.380 polaznika iz različitih sektora. Trenutačno aktivno radi na pripremi i provedbi velikih infrastrukturnih projekata, od kojih se posebno ističe njezin angažman na pripremi i provedbi projekta Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom (tzv. Pelješki most), kao i na provedbi brojnih projekata u vrijednosti većoj od 1,7 milijardi eura. Osnovala je i prvo hrvatsko učilište o fondovima EU – Učilište EU PROJEKTI, koje je započelo s radom 2015. godine.


Kolika je cijena usavršavanja i što je u njega uključeno?


Cijena usavršavanja iznosi 1.380,00 kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. Učilište EU PROJEKTI nije u sustavu PDV-a, stoga je istaknuta cijena konačna. U cijenu su uključeni:

  • održavanje usavršavanja
  • stručno individualno savjetovanje tijekom usavršavanja
  • nastavni materijali u ispisanoj i elektronskoj formi
  • praktične vježbe i primjeri iz prakse
  • publikacija o ESI fondovima
  • publikacija o programima EU
  • potvrda o sudjelovanju
  • kava i ručak u pauzama
  • 15% popusta na sljedeće edukacije Učilišta


Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju na e-mail adresu: info@uep.hr. Nakon primljenog predračuna potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja “Za edukaciju” i poziv na broj predračuna. Detaljne informacije možete pronaći u sljedećim dokumentima:


Polaznici/ce dobivaju 8 bodova za obnovu certifikata javne nabave!

Za više polaznika iz iste organizacije odobravamo 15% popusta!

Veselimo se našem zajedničkom radu!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se