training-image

O Uep-u

Ustanova za obrazovanje odraslih

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih (skraćeno: UEP) prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom menadžmentu. Osnovano je 2014.g. na temelju dugogodišnjeg iskustva jedne od najpoznatijih hrvatskih konzultantica za fondove EU, gđe Ariane Vela, i njezinog obrta EU PROJEKTI s portfoliom projekata većim od 1,7 milijardi eura i s više od 8.380 educiranih polaznika edukacija iz svih sektora.

Upravo su stečeno iskustvo i znanja u području fondova EU jamac visoke kvalitete obrazovnih programa (usavršavanja i osposobljavanja), edukacija i treninga koje možete pronaći u Učilištu.

Misija

Podići kapacitete korisnika i potencijalnih korisnika sredstva iz fondova EU za uspješniju pripremu i provedbu projekata u svim sektorima kroz kvalitetne i na praksi utemeljene obrazovne programe.

Vizija

Postati vodeća ustanova za obrazovanje odraslih za pitanja fondova EU i projektnog managementa u Republici Hrvatskoj i regiji.

TEMELJNI PODACI

Osnivačica: Ariana Vela, konzultantica za fondove EU
Ravnatelj: Matija Grofelnik, prof.
Sjedište: Froudeova 3, 10000 Zagreb
MBS: 080938833
OIB: 55141567365
IBAN: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više Informacija

Slažem se